2007年4月2日 星期一

IE7pro 更新至 0.9.12

上次有寫過一篇IE7pro的介紹,前幾天它更新囉!除了修正了一些bug之外,也加入了兩項我覺得很好用的功能。

Changelogs: IE7pro v0.9.12 (2007-03-27):

1. Added greasemonkey alike script support (user script which can modify specific web pages ), with youtube downloader and other famous video sharing websites downloader support .
2. Added user plugin support for IE7 status bar(Built-in global weather, alexa and google rank , webserver information) .
3. Enchaned AD block (now can filter image/div/iframe, support Regular Expression).
4. Added Flash block again.


稍微翻譯一下好了 XD

  • 加入了類似 GreaseMonkey 的功能,不知道何謂 GreaseMonkey 的朋友請點連,內建的 script 有 youtube 和其他影片分享網站的下載器。
  • 支援在IE7狀態列中加入 Plugin,內建有 global weather, Alexa 和 Google rank,還有網頁伺服器的資訊 (好像沒有辦法顯示台灣的天氣....... AlexaGoogle Pagerank 是用來分析網站流量的)。
  • 加強了阻檔廣告的功能。
  • 第四項我不知道是什麼 XD